KICK YOUR MIND
volledig verzorgde kickboks trainingskampen en –clinics

COVID-19

algemene maatregelen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Waar nodig passen wij ons protocol aan. Blijf thuis bij griepklachten en/of verhoging (luchtwegklachten). Als je kort voor of tijdens het trainingskamp klachten krijgt dien je direct een sneltest te laten doen. Wij bieden tegen betaling de ‘Abbott corona sneltest’ op locatie. Houd verantwoorde afstand van elkaar. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Wij verzoeken iedereen om geen handen met elkaar te schudden.

KICK YOUR MIND
volledig verzorgde kickboks trainingskampen en –clinics

COVID-19

Algemene maatregelen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Waar nodig passen wij ons protocol aan. Blijf thuis bij griepklachten en/of verhoging (luchtwegklachten). Als je kort voor of tijdens het trainingskamp klachten krijgt dien je direct een sneltest te laten doen. Wij bieden tegen betaling de ‘Abbott corona sneltest’ op locatie. Houd verantwoorde afstand van elkaar.
Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Wij verzoeken iedereen om geen handen met elkaar te schudden.

COVID-19 ANNULERINGSVOORWAARDEN

Indien de situatie zich voordoet dat wij door richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid geen trainingskamp  mogen organiseren, dan is het mogelijk om deze kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum of je kunt het kamp kosteloos annuleren.

Kunnen wij het trainingskamp  binnen de richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid wel organiseren, maar je wilt toch annuleren, of het blijkt dat je positief getest bent op COVID-19 dan gelden onze algemene voorwaarden en kunnen wij annuleringskosten in rekening brengen.

Annuleringsverzekering afsluiten

Er is niets leukers dan vakantieplannen maken en vervolgens een van onze volledig verzorgde kickboks trainingskampen en –clinics boeken. Maar wat nu als uw kamp ‘in het water’ valt? Bijvoorbeeld door een ernstige ziekte van uzelf of één van uw familieleden. Bespaar jezelf de financiële gevolgen door een annuleringsverzekering af te sluiten, zodat je verzekerd bent tegen annuleringskosten. Je kan hier direct een verzekering afsluiten.